Opening van de concessie Mercedes Mannès!

27/09/2017

Twee topmerken, een nieuwe uitdaging

Bij Mannès zetten we onze passie voor wagens al meer dan 80 jaar in voor uw voertuig. Ruim twintig jaar daarvan zetten we in op smart. Zoals onze trouwe klanten vast weten, houden we behalve van mooie merken ook van grote uitdagingen. Op 2 oktober e.k. openen wij dan ook een nieuwe concessie, volledig toegewijd aan Mercedes Benz.

Aangezien wij nooit half werk leveren, zal een 100% Mercedes Benz-team met ervaring tot uw dienst staan in de verkoopafdeling en de klantenservice. Aarzel niet om onze showroom te ontdekken. Die vindt u in hetzelfde gebouw als uw smart center, Waversesteenweg 2245/A in 1160 Oudergem (bij het begin van de E411, naast de smarttoren).

Om het u gemakkelijk te maken bevindt onze nieuwe werkplaats van 2.500 m2 zich voortaan op vijf minuten van de showroom, op de Brusselsesteenweg 321 in 3090 Overijse. U kunt er uiteraard rekenen op dezelfde persoonlijke service. We kijken er dan ook naar uit u met deze twee topmerken even gedreven van dienst te zijn. Vanaf 2 oktober heten we u dan ook met genoegen welkom in de loungeruimtes van smart Mannès of Mercedes Mannès.

Opening van de concessie Mercedes Mannès!